FAQ’s : Preguntes Freqüents

•Se’m fa tractament ja el primer dia o hauré de passar per moltes qüestionaris previs fins que algú em faci alguna cosa?
Ja des de la primera visita el pacient deu sortir amb un diagnòstic propi del que entenem que li succeeix, i amb el tractament rebut. Després de la primera visita, el pacient ha de notar un canvi que estarà directament relacionat amb el seu motiu de consulta.

• Es triguen moltes sessions a obtenir resultats?
La nostra metodologia es basa en l’eficàcia, i això implica rapidesa en els resultats. Encara que sembla clar que depèn de quin sigui el motiu de consulta, un dels nostres pilars és aconseguir el que ve buscant el pacient en el mínim temps. Per a això, proporcionem al pacient el que denominem uns “marcadors terapèutics” que li serveixen per valorar a tot moment fins que punt està sent ràpida i eficaç el seu procés de millorança.

• Em costarà molts diners?
No, en totes les nostres visites el pacient surt amb un tractament efectuat i portant amb canvis en el funcionament del seu organisme. Basem el nostre mètode en l’eficàcia, i això fa que el cost i el temps d’execució sigui el mínim. Totes les reunions que fem per trobar una resposta ràpida i precisa a la demanda del pacient, es fan sense cost per part del pacient, de la mateixa manera que ocorre amb les revisions o quan el pacient és visitat per diversos terapeutes. El que ens interessa per sobre de tot és que el pacient trobi el que busca de ràpida i precisa.

• Rebré tractament el primer dia?
Clar! hem de ser eficaços, no estarem “marejant” al pacient amb preguntes i més preguntes. Ja des de l’atenció telefònica, es pregunta al pacient per anar definint ràpidament l’eina que donarà al pacient el que busca, perquè quan estigui a la sala puguem dur-la a terme.