la nostra filosofia

El nostre gran repte sempre ha estat el poder posar a l’abast de tots, un tractament totalment personalitzat i a mida de les necessitats de cadascú.

filosofia grup terapeutic de catalunya

En el Grup Terapèutic de Catalunya es té compte la globalitat en relació a les necessitats de la persona; som nosaltres els que ens adaptem al pacient i no el pacient el que s’ha d’adaptar a nosaltres. Per tant i, a través de les nostres eines, aconseguim arribar allò que la persona ve buscant, i quan ho aconseguim, valorem si encara es pot anar una miqueta més enllà en relació al restabliment de la salut del pacient.

D’aquesta manera, el nostre plantejament es basa, des de sempre, en aquests tres pilars:

1. Personalització total del tractament, de manera que oferim als nostres pacients allò que van buscant i que necessiten al moment actual, entenent d’aquesta manera que és el pacient qui escull els objectius que vol treballar i no el terapeuta que ho tracta.

2. Aconseguir els objectius del pacient en el mínim temps possible.

3. Donar eines al pacient perquè valori constantment els resultats de la nostra actuació de manera que pugui objectivar com el nostre tractament està aconseguint els objectius que ens va proposar en un inici.